Onderhoud en reparatie

Multivan heeft de beschikking over een grote werkplaats en is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsbeurten, het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties en schadeherstel van Volkswagen Transporter (campers).

Onze monteurs zijn gekwalificeerde allround vakmensen en voeren onderhoudswerkzaamheden, reparaties uit aan campers en bedrijfswagens. De onderhoudsbeurten en reparaties bij Multivan zijn van hoge kwaliteit en volgens de fabrieksopgave. Om de onze kwaliteit te benadrukken ontvang je telkens een jaar gratis pechhulp na een grote beurt (indien de geadviseerde werkzaamheden worden uitgevoerd).

Snelle storingsdiagnose en reparatie

Multivan beschikt over moderne en slimme testapparatuur waarmee wij snel en accuraat een diagnose kunnen stellen bij problemen. Onze reparaties worden uiteraard deskundig uitgevoerd door ervaren specialisten.

Werkwijze

Bij Multivan vinden we vakmanschap en effici├źntie ontzettend belangrijk. Zodra de diagnose is gesteld en de reparatiewerkzaamheden in kaart gebracht zijn, krijg je vooraf een overzichtelijke prijsopgave.

Offerte ontvangen voor reparatie of onderhoud? Bel 0512 – 511 335, stuur een WhatsAppbericht of vraag online een offerte aan.

Waarom Multivan

  • Specialist in Transporters
  • Betaalbare dealerkwaliteit
  • Deskundige monteurs